Nálunk dolgoznál?

2022.11.08. Blog

Székesfehérvár meghatározó reklámügynöksége (=mi 😊) figyelünk az új tehetségekre és törekszünk a legjobb szakmai csapat összeállítására. Így vagyunk naprakészek az online térben is, legyen szó a social media újdonságokról, google hirdetési megoldásokról, vagy éppen a legújabb webfejlesztési technológiáról.

Előfordul, hogy elhavazzuk magunkat egy tender összeállításával, vagy megnyerünk pár másikat, és szükségünk van még „harcosokra”.

Ha épp székesfehérvári állást keresel, és érdekel a reklámügynökségi munka, várjuk jelentkezésed CV adatbázisunkba az alábbi pozíciók valamelyikére (vagy mindkettőre 😉)!

ONLINE MARKETINGES

Elvárások röviden: Google Ads, Facebook, Instagram hirdetési platformok ismerete és kampánykezelésben tapasztalat; Facebook, Instagram tartalomkezelés, poszt szöveg írás; keresőmarketing és keresőoptimalizálási (SEO) ismeretek; kommunikációs tapasztalat.  

WEBFEJLESZTŐ

Elvárások röviden: PHP, MySQL, Ajax ismeretek, legalább 2 éves gyakorlattal.

És most jön a legjobb rész, ami rád várhat nálunk: változatos munka, versenyképes fizetés, fiatalos és jófej csapat! Na meg minden, amit a filmekben láttál a reklámügynökségekről: kávéfüggőség, művészlelkek, design bútorok, csocsóasztal, édes kiskutyus…nem vicc!

Szakmai önéletrajzod a job@absurd.hu címre várjuk!