Logó és arculattervezés

Miért jó egy YO logó?

Az üzleti életben a logók vízválasztó fontossággal bírhatnak, hiszen ez a szimbólum céged legtöbbször megjelenő vizuális jelképe, amellyel azonosítják mindazt, amit Te és a vállalkozásod képvisel. Ezért egy emlékezetes és igényesen megtervezett logó kiemelten fontos eleme marketingstratégiádnak. 

Kinek van szüksége az arculattervezésre?

Az első benyomásnak kiemelkedő szerepe van, ezért fontos, hogy milyen a céged arculata. Az arculattervezés folyamán elkészítjük vállalkozásod logóját, névjegyedet, céges papírjaidat (mappák, sablonok, levélpapírok), weboldalad dizájnját. Hiszünk az egységes arculat erejében. Sőt, csak ebben hiszünk! Ha Te is, akkor folytathatjuk is a munkát Facebook, Instagram, Linkedin oldaladdal, az elektronikus és nyomtatott média megjelenéseddel, beleértve a jármű és -, épületdekorációt, vagy akár a munkaruházatotok egységesítésének kivitelezését.

aq_block_5
Munkadíj (nettó)

Logó tervezés: 50.000 Ft-100.000 Ft-ig
(korrektúraforduló és formátum számától függően)

Miért minket válassz?

Design. Stílus. Esztétika. Egyediség. Arculat. Mindez életre kel a papíron színek, formák, szimbólumok  és a tipográfia által, hogy  üzenettel töltse meg a teret. Hogy Te akkor is ott legyél, ha csak a névjegykártyádat, vagy  a prospektusodat hagytad partnered asztalán.  Ezt valljuk, ebben hiszünk, ezt nyújtjuk Neked is.

Mentés

Alt Text

András

Art director

logó és arculattervezés, branding, csomagolás tervezés, kiadványszerkesztés, UI/UX, prezentáció, vizuális minőségbiztosítás

Mentés

Alt Text

Ferenc

Graphic genius

logó és arculattervezés, csomagolás tervezés, kiadványszerkesztés, prezentáció, 3D grafika

Mentés

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most!     Az Adatvédelmi szabályzatot elfogadom.