Csomagolástervezés

A csomagolás manapság már nemcsak megvédi, hanem el is adja termékedet. A külső megjelenés az egyik meghatározó eleme az érzékszervi marketingnek. Az esztétikum mögöttes értéket közvetít. Színek, formák, anyagok befolyásolják közérzetünket, érzelmeinket, hangulatainkat, hatnak gondolkodásunkra és cselekedeteinkre. És pont ez a célunk: a termék megjelenése vásárlásra késztesse azt, aki meglátja.

Grafikusaink komplex termék csomagolások design tervezését vállalják, legyen szó vitaminos dobozokról, palackozott üdítőkről, zacskós élelmiszerekről, vagy bármely más boltba kerülő termék megjelenéséről. Azt azonban tudnod kell, hogy a csomagolás nem élhet önálló életet, vállalkozásod, terméked imázsának fontos eleme, szoros összhangban kell lennie céged  arculatával és azzal az üzenettel, amit termékeiddel közvetíteni szeretnél. Grafikusaink ebben is a segítségedre sietnek, és a legmegfelelőbb csomagolást tervezik meg számodra.

aq_block_5
Munkadíj (nettó)

Tasak, doboz csomagolás tervezés: 130.000 Ft-tól

Miért minket válassz?

Design. Stílus. Esztétika. Egyediség. Arculat. Mindez életre kel a papíron színek, formák, szimbólumok  és a tipográfia által, hogy  üzenettel töltse meg a teret. Hogy Te akkor is ott legyél, ha csak a névjegykártyádat, vagy  a prospektusodat hagytad partnered asztalán.  Ezt valljuk, ebben hiszünk, ezt nyújtjuk Neked is.

Mentés

Alt Text

András

Art director

logó és arculattervezés, branding, csomagolás tervezés, kiadványszerkesztés, UI/UX, prezentáció, vizuális minőségbiztosítás

Mentés

Alt Text

Ferenc

Graphic genius

3D grafika, logó és arculattervezés, csomagolás tervezés, kiadványszerkesztés, prezentáció

Mentés

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most!     Az Adatvédelmi szabályzatot elfogadom.