Médiatervezés és – foglalás

Sokan azt gondolják, hogy a médiatervező az a személy, aki ül az irodában egy gép előtt, egész nap telefonálgat és végül leadja a hirdetéseket. A valóság egy kicsit más. A médiatervezés is csapatmunka, ahol többrétű tudásra és információanyagra van szükség ahhoz, hogy a médiatervezés és vásárlás folyamatával segíteni tudjuk szándékodat: vagyis eredményorientált, költséghatékony, minél szélesebb nyilvánosságot, vagy éppen csak egy szűk célcsoportot elérő, eredményes kampányt valósíthassunk meg.

A médiatervezés során megvizsgáljuk, hogy mely médiamix alkalmazásával érjük el leginkább céljainkat, optimalizáljuk a költségeket, megvásároljuk a felületeket, eljuttatjuk a megfelelő anyagokat a médiumokhoz, felügyeljük a megjelenéseket, majd a folyamat végén a megjelenések és kontaktusszámok esetlegesen tényeges interaktivitások alapján kiértékeljük az elért eredményeket. Ez a print, online, és közterületi reklám esetében is igaz. A médiatervező a háttérből irányítja a folyamatokat, de a marketingkommunikációs folyamat fontos, elengedhetetlen szereplője.

Ha szeretnéd profi kezekben tudni reklámra szánt kereted, vagy csak tanácsot kérnél, esetleg kíváncsi vagy a véleményünkre, keress minket bátran!

aq_block_5

Óriásplakát, citylight és egyéb médiafelületek foglalása

Ügynökségünk az alábbi hirdetési felületeket és csatornákat kínálja országosan:

óriásplakát, citylight, molinó, épület-háló, megaboard, TV, rádió, kültéri óriáskijelzők, korlátreklám

Ügynökségi médiafoglaló tevékenységünk mellett cégünk rendelkezik Székesfehérváron a legnagyobb közterületi médiafelület állománnyal.

Érdekel, milyen felületeket foglalhatsz, és azok mikor szabadok?

Kattints ide az online foglaláshoz!

aq_block_8

Miért minket válassz?

Eljuttatjuk termékeidet, szolgáltatásodat, vagy csak a létezésed hírét a felhasználókhoz, és meggyőzzük őket, hogy  csakis Veled lesznek sikeresek és pont a Te termékeidre van szükségük.  Minden esetben neked akarunk jót! Addig finomítjuk a terveket, dolgozzuk át az ötleteket, szabjuk darabokra a költségeket, amíg úgy nem érzed: igen, ezt akartam, ez így tökéletes! 

Mentés

Alt Text

Anna

Irodavezető

ügyfélkapcsolatok, árajánlat készítés, megrendelések, számlakiállítás, pénzügy

Mentés

Alt Text

Gyöngyvér

Média referens

hirdetési felületek értékesítése

Mentés

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot most!