Médiatervezés és – foglalás

Sokan azt gondolják, hogy a médiatervező az a személy, aki ül az irodában egy gép előtt, egész nap telefonálgat és végül leadja a hirdetéseket. A valóság egy kicsit más. A médiatervezés is csapatmunka, ahol többrétű tudásra és információanyagra van szükség ahhoz, hogy a médiatervezés és vásárlás folyamatával segíteni tudjuk szándékodat: vagyis eredményorientált, költséghatékony, minél szélesebb nyilvánosságot, vagy éppen csak egy szűk célcsoportot elérő, eredményes kampányt valósíthassunk meg.

A médiatervezés során megvizsgáljuk, hogy mely médiamix alkalmazásával érjük el leginkább céljainkat, optimalizáljuk a költségeket, megvásároljuk a felületeket, eljuttatjuk a megfelelő anyagokat a médiumokhoz, felügyeljük a megjelenéseket, majd a folyamat végén a megjelenések és kontaktusszámok esetlegesen tényleges interaktivitások alapján kiértékeljük az elért eredményeket. Ez a print, online, és közterületi reklám esetében is igaz. A médiatervező a háttérből irányítja a folyamatokat, de a marketingkommunikációs folyamat fontos, elengedhetetlen szereplője.

Ha szeretnéd profi kezekben tudni reklámra szánt kereted, vagy csak tanácsot kérnél, esetleg kíváncsi vagy a véleményünkre, keress minket bátran!

aq_block_5
Havi díjak (nettó)

Óriásplakátok: 50.000 Ft-tól

City light plakátok: 31.000 Ft-tól

Liftreklám hirdetés: 30.000 Ft-tól

Rádióreklám: 120.000 Ft-tól


Óriásplakát, citylight és egyéb médiafelületek foglalása

Ügynökségünk az alábbi hirdetési felületeket és csatornákat kínálja országosan:

óriásplakát, citylight, molinó, épület-háló, megaboard, TV, rádió, kültéri óriáskijelzők, korlátreklám

Ügynökségi médiafoglaló tevékenységünk mellett cégünk rendelkezik Székesfehérváron a legnagyobb közterületi médiafelület állománnyal.

Érdekel, milyen felületeket foglalhatsz, és azok mikor szabadok?

Kattints ide az online foglaláshoz!

aq_block_9

aq_block_11

ORSZÁGOS LIFTREKLÁM FELÜLETEK FOGLALÁSA

Ügynökségünk foglalja és kezeli az országos liftreklám felületeket, így akár 17 város liftjében hirdethetsz egyszerre, közel 600 000 fő elérésével több, mint 4000 plakáton. 

Lokációra vagy témára szabott ajánlatot küldünk, hogy az üzeneted a leghatékonyabb módon jusson el célcsoportodhoz. 

Országos liftreklám kampányt tervezel, és nem tudod melyik városokban van plakát?

 

Tovább az országos liftreklámhoz

Miért minket válassz?

Eljuttatjuk termékeidet, szolgáltatásodat, vagy csak a létezésed hírét a felhasználókhoz, és meggyőzzük őket, hogy  csakis Veled lesznek sikeresek és pont a Te termékeidre van szükségük.  Minden esetben neked akarunk jót! Addig finomítjuk a terveket, dolgozzuk át az ötleteket, szabjuk darabokra a költségeket, amíg úgy nem érzed: igen, ezt akartam, ez így tökéletes! 

Mentés

Alt Text

Éva

Marketing manager

médiatervezés és médiafelületek foglalása, kampány tervezés, rendezvényszervezés

Mentés

Alt Text

Gyöngyvér

Média referens

hirdetési felületek értékesítése

Mentés

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot most!     Az Adatvédelmi szabályzatot elfogadom.