Reklámkampány tervezés és kivitelezés

A reklámkampány tervezés valójában hét alapvető kérdésre adott válaszunk: kinek, hol, mikor, milyen intenzitással, milyen médiumban, mennyi ideig és mennyi pénzért hirdessünk.

A reklámtervezés során meghatározzuk a reklámcélokat (mit akarunk elérni vele) a reklámüzenetet, az elérni kívánt célcsoportot, a reklámeszközöket és reklámhordozókat, valamint a reklám stílusát. Mindehhez hozzáigazítjuk a költségvetést, illetve a kampány végén egy értékelést is le kell folytatnunk.

Egy megfelelően célzott reklámkampány nem csak a pénztárcádat kíméli és optimalizálja a reklámkampányra fordítandó költségeket, hanem jelentős profitnövekedést is hoz.

aq_block_5

Marketingkommunikációs terv készítése:
150 000 Ft  (melyet jóváírunk annak megrendelése esetén)


Ingyenes marketingkommunikációs tanácsadás

Reklámügynökségként úgy érezzük, itt az ideje támaszként szolgáljunk neked a kialakult nehéz helyzetben. Tudjuk, hogy nagy a kísértés a bezárás felé, de azt is, hogy a nulláról felállni sokkal nehezebb lesz, mint most döcögve tovább vinni a vállalkozásodat. Bátran fordulj hozzánk tanácsért! Segítünk választ keresni arra a kérdésre, hogy milyen marketing eszközökkel lehet felpörgetni az értékesítést és túlélni ezt az időszakot.

S ha mindez nem elég: ezt a tanácsadást most ingyen adjuk.

Foglalj időpontot most!

aq_block_9

A legnagyobb munkáltatók a legvonzóbb munkaadók is?

Óriási változáson megy keresztül a hazai munkaerőpiac. Egyre nagyobb gond a munkaerőhiány és a fluktuáció.A megváltozott helyzet és az álláspiacra tömegesen belépő X és Y generációs munkavállalók újfajta kihívások elé állítják a vállalatokat. Már nem elég egy klasszikus, a feladatokat és elvárásokat bemutató álláshirdetés. Ennél sokkal több kell.

Új toborzási technikákra, és új hozzáállásra van szükség. A marketing a vállalatok és a HR vezetők segítségére sietett, és kialakította az employer branding, avagy a munkáltatói márkaépítés rendszerét.

Kattintson a részletekért

aq_block_12

Miért minket válassz?

Eljuttatjuk termékeidet, szolgáltatásodat, vagy csak a létezésed hírét a felhasználókhoz, és meggyőzzük őket, hogy  csakis Veled lesznek sikeresek és pont a Te termékeidre van szükségük.  Minden esetben neked akarunk jót! Addig finomítjuk a terveket, dolgozzuk át az ötleteket, szabjuk darabokra a költségeket, amíg úgy nem érzed: igen, ezt akartam, ez így tökéletes! 

Mentés

Alt Text

Anikó

Cégvezető, marketingkommunikációs tanácsadó

stratégiai tervezés, reklámtervezés, kampánymenedzsment, pályázatok

Mentés

Ajánlatkérés

kérjen ajánlatot most!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatvédelmi nyilatkozat