3D grafikai tervezés

3D grafikai tervezés

A 3D a lehető legmodernebb és legizgalmasabb grafikai tervezés.  Segítségével olyan dolgokról készíthetünk fotó realisztikus és méretarányos látványtervet, amelyek a valóságban még nem is léteznek. Használatával termékedet, csomagolásodat már azelőtt láthatod, mielőtt az elkészülne. Így, ha a terv mégsem nyerő, könnyűszerrel módosíthatod.
Mi sem maradhatunk ki a legjobbaknak járó élménytervezésből, ezért projektjeidhez 3D-s termékek design, vagy enterior tervet is készítünk neked.

Részletgazdagság, intenzív színek, nem mindennapi kompozíciók, kreatív megjelenések és vizuális történet mesélés.

Ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk a 3d-s képalkotás adta lehetőségeket melyeket sokoldalúan kamatoztatunk. A 3D világa lehetővé teszi, hogy széleskörű médiumokon dolgozzunk új perspektívákkal, mint például az illusztráció, tipográfia, animáció, grafikai tervezés, social média kampányok vagy prototípusok modellezése.  Mindezt egyedi texturázással és modellezéssel megfűszerezve, egyedülálló megjelenést biztosítva új termékeknek, illusztrációknak, akár magazinok címlapjainak is.

#motiongraphic #cgartist #texturázás #modellezés #prototípus #3dillusztráció

aq_block_5
Munkadíj (nettó)

Objektum modell készítés és fotórealisztikus renderelés: 48.000 Ft-tól

Kiállítási stand látványtervezés: 120.000 Ft-tól


3D standdekor

Kiállításra készülsz vállalkozásoddal? Hozd ki céges megjelenésedből a legtöbbet! A te dolgod csak annyi, hogy megálmodd a standodat, mi pedig megtervezzük 3D-ben. Előre láthatod valósághűen a készülő standod dekorációját, így a végső kivitelezés is tökéletes lesz. Minden dekorálható felület teljes grafikai tervezését és kivitelezését vállaljuk, hogy a standard elemek és egyedi elképzelésid összeérhessenek.

aq_block_9

3D termék tervezés

Van egy új termék ötleted? Mondd el grafikusunknak és mielőtt legyártatnád a prototípust, ő élethű tervet készít róla. Ha a modellezés közben kiderül, hogy az elképzelésed mégsem tökéletes, tovább csiszolhatod a ötleted, miközben megspóroljuk neked a felesleges kivitelezési költségeket. Így gyártás után a kész termék megjelenése pontosan olyan lesz, mint amilyennek megálmodtad.

aq_block_12

3D enteriőr design

Belsőépítészetben a 3D azért tökéletes megoldás, mert úgy tudsz berendezni tereket, megmutatni hangulatokat, stílusokat, hogy a falak még nem is állnak.
Legyen akár lakásfelújítás, új iroda- vagy üzlethelyiség kialakítása, még kivitelezés alatt lévő irodaház vagy lakópark, a 3D tervezéssel az elképzelésed ölt majd testet jóval azelőtt, hogy akár csak egy  karosszéket megvásároltál volna. Ráadásul a potenciális vevőjelöltjeidnek is élethű terven mutathatod meg álmaik ingatlanát.

aq_block_15

Miért minket válassz?

Design. Stílus. Esztétika. Egyediség. Arculat. Mindez életre kel a papíron színek, formák, szimbólumok  és a tipográfia által, hogy  üzenettel töltse meg a teret. Hogy Te akkor is ott legyél, ha csak a névjegykártyádat, vagy  a prospektusodat hagytad partnered asztalán.  Ezt valljuk, ebben hiszünk, ezt nyújtjuk Neked is.

Mentés

Alt Text

András

Art director

logó és arculattervezés, branding, csomagolás tervezés, kiadványszerkesztés, UI/UX, prezentáció, vizuális minőségbiztosítás

Mentés

Alt Text

Ferenc

Graphic genius

3D grafika, logó és arculattervezés, csomagolás tervezés, kiadványszerkesztés, prezentáció

Mentés

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most!     Az Adatvédelmi szabályzatot elfogadom.