3D grafikai tervezés

3D grafikai tervezés

A 3D a lehető legmodernebb és legizgalmasabb grafikai tervezés.  Segítségével olyan dolgokról készíthetünk fotó realisztikus és méretarányos látványtervet, amelyek a valóságban még nem is léteznek. Használatával termékedet, csomagolásodat már azelőtt láthatod, mielőtt az elkészülne. Így, ha a terv mégsem nyerő, könnyűszerrel módosíthatod.
Mi sem maradhatunk ki a legjobbaknak járó élménytervezésből, ezért projektjeidhez 3D-s termékek design, vagy enterior tervet is készítünk neked.

aq_block_5

3D standdekor

Kiállításra készülsz vállalkozásoddal? Hozd ki céges megjelenésedből a legtöbbet! A te dolgod csak annyi, hogy megálmodd a standodat, mi pedig megtervezzük 3D-ben. Előre láthatod valósághűen a készülő standod dekorációját, így a végső kivitelezés is tökéletes lesz. Minden dekorálható felület teljes grafikai tervezését és kivitelezését vállaljuk, hogy a standard elemek és egyedi elképzelésid összeérhessenek.

aq_block_8

3D termék tervezés

Van egy új termék ötleted? Mondd el grafikusunknak és mielőtt legyártatnád a prototípust, ő élethű tervet készít róla. Ha a modellezés közben kiderül, hogy az elképzelésed mégsem tökéletes, tovább csiszolhatod a ötleted, miközben megspóroljuk neked a felesleges kivitelezési költségeket. Így gyártás után a kész termék megjelenése pontosan olyan lesz, mint amilyennek megálmodtad.

aq_block_11

3D enterior design

Belsőépítészetben a 3D azért tökéletes megoldás, mert úgy tudsz berendezni tereket, megmutatni hangulatokat, stílusokat, hogy a falak még nem is állnak.
Legyen akár lakásfelújítás, új iroda- vagy üzlethelyiség kialakítása, még kivitelezés alatt lévő irodaház vagy lakópark, a 3D tervezéssel az elképzelésed ölt majd testet jóval azelőtt, hogy akár csak egy  karosszéket megvásároltál volna. Ráadásul a potenciális vevőjelöltjeidnek is élethű terven mutathatod meg álmaik ingatlanát.

aq_block_14

Miért minket válassz?

Design. Stílus. Esztétika. Egyediség. Arculat. Mindez életre kel a papíron színek, formák, szimbólumok  és a tipográfia által, hogy  üzenettel töltse meg a teret. Hogy Te akkor is ott legyél, ha csak a névjegykártyádat, vagy  a prospektusodat hagytad partnered asztalán.  Ezt valljuk, ebben hiszünk, ezt nyújtjuk Neked is.

Mentés

Alt Text

András

Art director

logó és arculattervezés, branding, csomagolás tervezés, kiadványszerkesztés, UI/UX, prezentáció, vizuális minőségbiztosítás

Mentés

Alt Text

Ferenc

Graphic genius

3D grafika, logó és arculattervezés, csomagolás tervezés, kiadványszerkesztés, prezentáció

Mentés

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most!