Weboldal készítés

Nem szeretnénk meggyőzni arról, hogy legyen weboldalad, amely modern, reszponzív és a cégedről olyan képet fest a célcsoportod számára, amilyen nagyszerűnek Te látod azt. Reméljük hozzánk már úgy érkeztél, hogy ez alapkövetelmény.

Az első kérdésünk mindig az: mit szeretnél elérni egy új weboldallal? Bemutatni a vállalkozásod, szolgáltatásod, vagy konkrét eladásokat generálni? Lakossági vagy céges ügyfeleknek szóljon elsősorban? Érkezhetsz hozzánk konkrét elképzeléssel, de ha bizonytalan vagy, akkor céljaid és szolgáltatásaid megismerése után szívesen teszünk Neked javaslatot arra, hogy egy egyszerű landing oldal, egy több oldalas bemutatkozó honlap, netán egy webáruház az, amire szükséged van célod eléréséhez.

aq_block_5

Reszponzív vagy sem?

Ez ma már nem kérdés, nemrég a Google is kimondta: mobile first! Mivel a mobil és tablet készülékekről érkező látogatások mára átlagosan az 50%-át teszik ki egy weboldal teljes látogatottságának, kötelezőnek érezzük, hogy minden általunk készített honlap optimális megjelenést biztosítson minden eszközön.


Milyen honlapokat készítünk?

Nagyszerűeket és moderneket 🙂 Adminisztrációs felülettel vagy anélkül, Joomlával, Wordpress-szel, egyszerű HTML alapú honlapot, vagy egyedi rendszerűt. Mindent az elvárásaid és a weboldallal elérni kívánt céljaid határoznak meg.

Készen állsz? Keress minket!

Munkadíj (nettó)

One Page Site (max. 5 oldal) : 190 000 Ft-tól

további oldalak szerkesztése: 18 000 Ft /oldal


Szoftverfejlesztés

Cégünk közel 20 éve foglalkozik egyedi szoftverek fejlesztésével. Termékeink közé tartoznak többek között intranetes rendszerek, önkormányzati ingatlan nyilvántartó, médiafelület foglaló rendszer, rendezvényportál és egyéb szoftveres megoldások.

Fejlesztői munkánkról bővebben szolgáltatásunk weboldalán olvashatsz:

software.absurd.hu  

aq_block_12

Miért minket válassz?

A folyamatos technikai fejlődés mellett elengedhetetlen, hogy weboldalad, online kommunikációd és PPC kampányaid naprakészek legyenek. Ez a gyorsan változó világ, állandó készenlétet igényel. Úgy tekintünk a weboldaladra, mint egy befektetésedre: a lehető legtöbbet kell kihoznunk belőle, hogy te csak az üzlettel foglalkozz, míg oldalad viszi a híred és bevételt generál.

Mentés

Ajánlatkérés

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatvédelmi nyilatkozat