Reklám és image film forgatás, fotózás

Modern technikai felszerelésekkel és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezünk a film gyártás területén, legyen szó pár másodperces televíziós szpotról, imázsépítő reklámfilmről, vagy egy céget bemutató hosszabb terjedelmű  PR  filmről. Célunk, hogy filmed a kreatív tervezéstől kezdődően, a lebonyolításon és a forgatás teljes megszervezésén keresztül egészen az adásba kerülésig a lehető legprofesszionálisabb folyamatokon menjen keresztül.

Ötletelünk, kreatívkodunk, storyboardokat gyártunk, stábot és közreműködőket szervezünk, castingoltatunk, helyszínt foglalunk, beszerezzük a szükséges engedélyeket.  Minden eshetőségre felkészülő forgatókönyveket gyártunk, amely segítségével levezényeljük a forgatást. Vágunk, feliratozunk, zenét ajánlunk, hogy a végeredmény láttán csak annyit tudj mondani: wow, ez igen! Zseniális!

aq_block_5

Miért minket válassz?

Eljuttatjuk termékeidet, szolgáltatásodat, vagy csak a létezésed hírét a felhasználókhoz, és meggyőzzük őket, hogy  csakis Veled lesznek sikeresek és pont a Te termékeidre van szükségük.  Minden esetben neked akarunk jót! Addig finomítjuk a terveket, dolgozzuk át az ötleteket, szabjuk darabokra a költségeket, amíg úgy nem érzed: igen, ezt akartam, ez így tökéletes! 

Mentés

Alt Text

Anikó

Cégvezető, marketingkommunikációs tanácsadó

stratégiai tervezés,reklámtervezés, kampánymenedzsment, pályázatok

Mentés

Alt Text

Veronika

Irodavezető

ügyfélkapcsolatok, árajánlat készítés, megrendelések, számlakiállítás, pénzügy

Mentés

Ajánlatkérés

kérjen ajánlatot most!