Reklám és image film forgatás, fotózás

Modern technikai felszerelésekkel és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezünk a film gyártás területén, legyen szó pár másodperces televíziós szpotról, imázsépítő reklámfilmről, vagy egy céget bemutató hosszabb terjedelmű  PR  filmről. Célunk, hogy filmed a kreatív tervezéstől kezdődően, a lebonyolításon és a forgatás teljes megszervezésén keresztül egészen az adásba kerülésig a lehető legprofesszionálisabb folyamatokon menjen keresztül.

Ötletelünk, kreatívkodunk, storyboardokat gyártunk, stábot és közreműködőket szervezünk, castingoltatunk, helyszínt foglalunk, beszerezzük a szükséges engedélyeket.  Minden eshetőségre felkészülő forgatókönyveket gyártunk, amely segítségével levezényeljük a forgatást. Vágunk, feliratozunk, zenét ajánlunk, hogy a végeredmény láttán csak annyit tudj mondani: wow, ez igen! Zseniális!

aq_block_5

Miért minket válassz?

Eljuttatjuk termékeidet, szolgáltatásodat, vagy csak a létezésed hírét a felhasználókhoz, és meggyőzzük őket, hogy  csakis Veled lesznek sikeresek és pont a Te termékeidre van szükségük.  Minden esetben neked akarunk jót! Addig finomítjuk a terveket, dolgozzuk át az ötleteket, szabjuk darabokra a költségeket, amíg úgy nem érzed: igen, ezt akartam, ez így tökéletes! 

Mentés

Alt Text

Anikó

Cégvezető, marketingkommunikációs tanácsadó

stratégiai tervezés,reklámtervezés, kampánymenedzsment, pályázatok

Mentés

Ajánlatkérés

kérjen ajánlatot most!     Az Adatvédelmi szabályzatot elfogadom.