Kreatív tervezés

Minden az ötlettel kezdődik. Az új ötlet a haladás motorja, a változás mozgatórugója, a változatosság forrása" - állítja Jack Foster. No és a reklámtervezésé is.  Kifogyhatatlanok vagyunk olyan kreatív gondolatokból, amelyek koncepciókká állnak össze: képek, szavak segítségével írják le a legelőnyösebb tulajdonságaid, termékeid nagyszerűségét, céged egyediségét és megkerülhetetlenségét.

Megvizsgáljuk a versenytársaid, ízekre szedjük a célcsoportod, kiderítünk rólunk minden fellelhető információt azért, hogy a kommunikációs üzeneted pont nekik szóljon. Megkeressük azokat az eszközöket, amelyek segítségével mondanivalónk megtalálja őket. Úgy fogalmazzuk meg és csomagoljuk be az üzenetet, hogy megkerülhetetlen legyen számukra, és azt érezzék, ez a termék tényleg nekik készül, az ő problémáikra ad választ, és nem tudnak tovább élni nélküle.

A kreatív csoport együtt munkálkodik, hogy a legelőnyösebb koncepcióval és megvalósítási javaslatokkal álljunk elő. Szövegíró, dizájner, art director, kommunikációs szakértők dolgoznak  azon a gondolatmeneten, amelyre felfűzve, amelyet variálva és amiből mutációkat készítve azután az ötlet életre kel.  Mert a legszebb nőre is ráfér egy kis glamur.

aq_block_5

Miért minket válassz?

Eljuttatjuk termékeidet, szolgáltatásodat, vagy csak a létezésed hírét a felhasználókhoz, és meggyőzzük őket, hogy  csakis Veled lesznek sikeresek és pont a Te termékeidre van szükségük.  Minden esetben neked akarunk jót! Addig finomítjuk a terveket, dolgozzuk át az ötleteket, szabjuk darabokra a költségeket, amíg úgy nem érzed: igen, ezt akartam, ez így tökéletes! 

Mentés

Alt Text

Anikó

Cégvezető, marketingkommunikációs tanácsadó

stratégiai tervezés,reklámtervezés, kampánymenedzsment, pályázatok

Mentés

Alt Text

Péter

ügyvezető

multifunkciós polihisztor

Mentés

Ajánlatkérés

kérjen ajánlatot most!