Kreatív tervezés

Minden az ötlettel kezdődik. Az új ötlet a haladás motorja, a változás mozgatórugója, a változatosság forrása" - állítja Jack Foster. No és a reklámtervezésé is.  Kifogyhatatlanok vagyunk olyan kreatív gondolatokból, amelyek koncepciókká állnak össze: képek, szavak segítségével írják le a legelőnyösebb tulajdonságaid, termékeid nagyszerűségét, céged egyediségét és megkerülhetetlenségét.

Megvizsgáljuk a versenytársaid, ízekre szedjük a célcsoportod, kiderítünk róluk minden fellelhető információt azért, hogy a kommunikációs üzeneted pont nekik szóljon. Megkeressük azokat az eszközöket, amelyek segítségével mondanivalónk megtalálja őket. Úgy fogalmazzuk meg és csomagoljuk be az üzenetet, hogy megkerülhetetlen legyen számukra, és azt érezzék, ez a termék tényleg nekik készül, az ő problémáikra ad választ, és nem tudnak tovább élni nélküle.

A kreatív csoport együtt munkálkodik, hogy a legelőnyösebb koncepcióval és megvalósítási javaslatokkal álljunk elő. Szövegíró, dizájner, art director, kommunikációs szakértők dolgoznak  azon a gondolatmeneten, amelyre felfűzve, amelyet variálva és amiből mutációkat készítve azután az ötlet életre kel.  Mert a legszebb nőre is ráfér egy kis glamur.

aq_block_5
Munkadíj (nettó)

Hirdetési kreatív koncepció tervezése:

120.000 Ft-200.000 Ft

Miért minket válassz?

Eljuttatjuk termékeidet, szolgáltatásodat, vagy csak a létezésed hírét a felhasználókhoz, és meggyőzzük őket, hogy  csakis Veled lesznek sikeresek és pont a Te termékeidre van szükségük.  Minden esetben neked akarunk jót! Addig finomítjuk a terveket, dolgozzuk át az ötleteket, szabjuk darabokra a költségeket, amíg úgy nem érzed: igen, ezt akartam, ez így tökéletes! 

Mentés

Alt Text

Anikó

Cégvezető, marketingkommunikációs tanácsadó

stratégiai tervezés, reklámtervezés, kampánymenedzsment, pályázatok

Mentés

Alt Text

Péter

ügyvezető

stratégiai tervezés, reklámkampány tervezés

Mentés

Ajánlatkérés

kérjen ajánlatot most!     Az Adatvédelmi szabályzatot elfogadom.