Még sosem volt annyira fontos kommunikálni és lógni a neten, mint most!

2021.03.31. Blog

Tavaly óta hétről hétre, napról napra alkalmazkodunk és tanulunk valami újat. Folyamatosan alakul, változik minden.  Minden IS. Erre a helyzetre vállalkozóként és magánemberként is azonnal kell reagálnod.

A legfontosabb, hogy szervezd át a munkád és kommunikálj!

Bárhogy is alakuljon most az életed, ne feledd, hogy a nulla kommunikációnál még a laza, szórakoztató információ átadás is jobb. És egyébként is: miért ne lehetnél egy kicsit emberközelibb?

Íme néhány ötlet, amitől márkád nem merül a feledésbe a járvány vagy válság sújtotta időkben:

  • Ha megváltozott a munkád rendje, nyitva tartásod, elérhetőséged, feltétlenül értesítsd a vásárlóidat, ügyfeleidet, mert ők most is számítanak rád!
  • Mutasd meg, hogyan dolgozol most! Készíts nekik videós élő bejelentkezéseket, hadd lássák, hogy veled minden rendben és dolgozol továbbra is.
  • Tegyél közzé olyan tartalmakat, amiből lehet tanulni. Adj az olvasóidnak új, izgalmas információkat termékeidről és szolgáltatásaidról.
  • Ha segíteni tudsz a rászorulóknak, segíts! Add hírré, milyen lehetőségekkel tudod támogatni őket, hogy hozzájárulhass mindennapjaikhoz.

A kommunikációhoz használd a social media felületeidet (Facebook, Instagram, LinkedIn) és a weboldaladat.
Nincs social media felületed? Legyen!

Mi, az Absurd munkatársai jól tudjuk, hogy nem kell mindehhez értened, ezért arra buzdítunk, hogy ha kell, kérj segítséget!

Most minden eddiginél fontosabb, hogy kommunikálj, beszélj, írj, szólj a vásárlóidhoz, ügyfeleidhez, mert csak így tudod megőrizni márkádat a köztudatban. Ezzel tudod magad mellett tartani a már meglévő ügyfeleidet, és így fog vállalkozásod majd könnyedén felvirágozni a válság után. Mi is ezt tesszük. Dolgozunk, kommunikálunk és segítünk.
Ha eddig nem vetted komolyan, jobb ha tudod: aki nincs fent a neten, az nem is létezik!