Beveszel egy harmadikat?

2021.08.30. Blog

Sokan kacérkodnak a gondolattal, de nem merik bevállalni, vagy nem tudják kiválasztani azt, hogy mivel tudnák feldobni még a hirdetési mixüket 😊. Jó hírünk van: Óriásplakát és Citylight felületeink mellett mostantól szinte otthonáig kísérjük az utca emberét, hiszen több, mint 250 liftben vagyunk jelen Székesfehérváron.

Napjainkban a városi emberek jelentős része többemeletes házakban él és lifttel utazik, így viszonylag sok meddő időt töltenek a liftekben. A liftes hirdetés pont ezt a köztes időt használja ki arra, hogy üzenetedet célba juttassa. A reklámodat egy lakó legalább kétszer látja naponta, ami 1 hónap alatt tudatosan befolyásolhatja döntését, vásárlási szokásait.

Miért szeretjük mi ezt a hirdetést?

  • Mert a liftben utazók 82%-a megnézi a reklámokat,
  • sőt minden harmadik vásárol is egy reklám hatására.  

Miért szeretik az emberek ezt a hirdetést

Mert ez a legkevésbé bosszantó reklámforma. Ráadásul még kapóra is jön a kínos percekben, amikor idegenekkel utazunk együtt egy liftben.

A liftreklám termékek, szolgáltatások, akciós ajánlatok, intézményi reklámok, álláshirdetések egyik legjobb felülete, mellyel erősítheted üzeneted és növelheted kampányod hatékonyságát.

Nincs még hirdetési anyagod?
Nem probléma, bízd ránk a tervezést. Új kreatívod elkészítésének első óráját nálunk ajándékba kapod!

Megrendelésed (tetszőleges időszakra és méretre) néhány kattintással leadhatod itt:

Tudj meg többet a Liftreklámról!

Legyél mindig szem előtt!